Riječ direktora

Imate pitanje? Zanima Vas nešto?
KONTAKTIRAJTE NAS!

KONTAKT OBRAZAC!

Riječ direktora

Poštovani,

dobro došli na Web stranice Trgovačkog društva Komunalno Duga Resa d.o.o.
Nadam se da ćete ovdje pronaći korisne i  zanimljive informacije.

Djelatnost naše tvrtke se od  1. siječnja 2013. temelji na pružanju usluge javne vodoopskrbe i odvodnje, a time i na tradiciji pružanja te usluge od pedesetih godina prošlog stoljeća.

Kroz isto razdoblje naša je tvrtka kontinuirano sudjelovala u razvoju i širenju vodoopskrbne mreže, koju je istovremeno održavala i provodila distribuciju vode. Među rijetkim smo gradovima u Republici Hrvatskoj čija je pokrivenost vodoopskrbom 100 %.

Našim korisnicima ćemo pod istoimenom kategorijom na našim stranicama u narednom vremenu osigurati sve potrebne informacije kako bi pridonijeli njihovu zadovoljstvu. Korisnici našeg vodoopskrbnog područja nam ukazuju povjerenje svakim otvaranjem slavina u svojim domovima, to je veliki poticaj u nastojanju da im pružimo što kvalitetniju uslugu, a naši najmlađi su naša budućnost i najsvjetlija opomena , kako moramo imati u vidu razvoj našeg vodoopskrbnog sustava. Investiranjem u sustav odvodnje dajemo presudnu mogućnost sudjelovanja u održivom razvoju naših voda, što nosi veliku odgovornost prema generacijama koje će na ovim prostorima obitavati poslije nas.

Ljepota i bogatstvo naše regije tim najvažnijim i najosnovnijim prirodnim resursom sugerira da je na nama odgovornost nad time što nam je darivala priroda, te da je biti prvi sudionik u provođenju monitoring-a naših voda za piće zaista predmet od životne važnosti. Stoga ćemo u sljedećim godinama najviše pažnje položiti na zaštitu okoliša, te razvojem sustava javne odvodnje onemogućiti onečišćenje podzemnih voda a time i naših vodozahvatišta.

Ovim web stranicama Vas želimo informirati o novostima u našoj djelatnosti, naše poslovanje učiniti transparentnim javnosti te svima koji nas posjete pružiti mogućnost da saznaju korisne i zanimljive informacije o vodoopskrbi i odvodnji našeg područja.

Zahvaljujemo Vam se što ste posjetili naše web stranice.  

Imate pitanje? Zanima Vas nešto?
KONTAKTIRAJTE NAS!

KONTAKT OBRAZAC!