Imate pitanje? Zanima Vas nešto?
KONTAKTIRAJTE NAS!

KONTAKT OBRAZAC!

VAŽNA OBAVIJEST KORISNICIMA!16.03.2020 | Novosti | Autor/ica: Administrator Ivan Klokočki


Poštovani korisnice/i,

od 16.03. pa do opoziva opreznih mjera ograničava se rad sa strankama, na način da im neće biti omogućen ulaz u poslovne prostorije društva na adresi Kolodvorska 1, Duga Resa. Na vratima prostorija u koje nije dozvoljen ulazak stoje istaknute upute zabrana ulaska nezaposlenima.

Svoje upite za tehničku podršku korisnici mogu postaviti telefonom na broj 047/ 841 650 (Sektor tehničkih poslova). Za sva ostala pitanje i informacije korisnici se mogu poslužiti kontaktima koji se nalaze na poveznici OVDJE. (zbog bržeg i lakšeg ostvarivanja kotakta preporuka je koristiti mobilne brojeve)

Tvrtka će kontinuirano raditi na održavanju mreže i podršci korisnicima, no zbog posebnih mjera opreza koje smo uveli u skadu sa preporukom Stožera za civilnu zaštitu do daljnjeg se odgađaju aktivnosti na izvođenju priključaka i ostalih radova koji nisu nužni.

PREPORUKE ZA KORISNIKE PRILOKOM PLAĆANJA RAČUNA:

  1. Prilikom ulaska u predpostoriju blagajne svi su dužni dezifincirati ruke. Uređaj sa dezinfekcijskim sredstvom se nalazi na blagajni.
  2. Ne ulazite u predprostor blagajne ako se u njemu već netko nalazi, pričekajte vani dok osoba ispred ne izađe.
  3. Dok čekate u redu na otvorenom prostoru, održavajte minimalni razmak od 2m'.
  4. Ukoliko patite od respiratornih bolesti, povišene temperature ili bilo kojeg drugog simptoma koji može biti povezan sa prijetećim virusom COVID - 19, odgodite svoji dolazak minimalno 14 dana kako bi sačuvali zdravlje drugih.
  5. Osobama starije dobi koji pripadaju rizičnoj skupini sugeriramo da se oslone na mlađe članove obitelji kako bi zaštitili vlastito zdravlje.
  6. Poštujte ozbiljnost situacije, opreznost i susdržanost drugih korisnika i djelatnika.

S poštovanjem!
Imate pitanje? Zanima Vas nešto?
KONTAKTIRAJTE NAS!

KONTAKT OBRAZAC!